*Εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για την Covid-19, ορισμένες λειτουργίες και εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν. *Απαγορεύονται οι επισκέψεις στα δωμάτια από μη διαμένοντες. *Ζητάμε την κατανόησή σας και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να τηρείτε σωστές αποστάσεις (2 μέτρων) από άλλα άτομα σε όλες τις ζώνες του ξενοδοχείου.

*Εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για την Covid-19, ορισμένες λειτουργίες και εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν. *Απαγορεύονται οι επισκέψεις στα δωμάτια από μη διαμένοντες. *Ζητάμε την κατανόησή σας και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να τηρείτε σωστές αποστάσεις (2 μέτρων) από άλλα άτομα σε όλες τις ζώνες του ξενοδοχείου.

*Εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για την Covid-19, ορισμένες λειτουργίες και εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν. *Απαγορεύονται οι επισκέψεις στα δωμάτια από μη διαμένοντες. *Ζητάμε την κατανόησή σας και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να τηρείτε σωστές αποστάσεις (2 μέτρων) από άλλα άτομα σε όλες τις ζώνες του ξενοδοχείου.

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ/ΑΝΑΧΩΡΙΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ 15.00
Check Out time is 11:00

24 ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗ

Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο 24 ώρες για να σας παρέχει τις υπηρεσίες του.

ΔΩΡΕΑΝ WIFI

Margarona Royal provides free wifi throughout the hotel.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το ξενοδοχείο διαθέτει 111 δωμάτια και 4 σουίτες σε τέσσερις ορόφους. Τα δωμάτια είναι διακοσμημενα σε τόνους του πράσινου και του πορτοκαλί, με έπιπλα σε σκούρο καφέ ξύλο. Τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα, την πισίνα ή τους κήπους. Είναι όμορφα και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Μπορεί να φιλοξενήσουν και τρίτο άτομο σε φορητό κρεββάτι.

CLASSIC

Tα δωμάτια classic, βρίσκονται σε όλυος τους ορόφους. Διαθέτους ή δύο μονά ή ένα διπλό κρεββάτι και έχουν μπαλκόνι ή παράθυρο.

  • Size: 17,50 sqm/188 sqft
Λεπτομέρειες
SUPERIOR

Τα superior δωμάτια βρίσκονται στον δεύτερο και τρίτο όροφο και έχουν μπαλκόνι με θέα την πισίνα και τη θάλασσα.

  • Size : 17,50 sqm/188 sqft
Λεπτομέρειες
SUITE

Οι 4 όμορφες σουίτες του ξενοδοχείου βρίσκονται στους δύο πανω ορόφους και αποτελούνται από υπνοδωμάτιο με διπλό king size κρεββάτι και χωριστό σαλόνι.

  • Size : 36 sqm/388 sqft
Λεπτομέρειες

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

To κεντρικό εστιατόριο βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο και προσφέρει πλούσιο αμερικάνικο μπουφε πρωινού, με ειδικό τμήμα Ελληνικού πρωινού, γεύμα ή δείπνο α λα καρτ. Τους καλοκαιρινούς μήνες το εστιατόριο σερβίρει σε τραπέζια στη βεράντα που έχει απίαθνη θέα στη θάλασσα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Margarona Royal διαθέτει το καταλληλο περιβάλλον και την υποδομή για μικρά και μεσαία συνέδρια ή αλλες επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις μέχρι 400 άτομα Οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες, έχουν όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά εργαλεία και διαθετουν φυσικό φωτισμό Η βεράντα και ο χωρος της πισίνας μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις σε εξωτερικό χώρο μέχρι 650 ή 400 άτομα αντίστοιχα.

ΚΑΙΡΟΣ

VIDEO PRESENTATION

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Το ξενοδοχείο προσφέρει μεγάλο χώρο στάθμευσης για τους πελάτες του.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες
VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS, MAESTRO, UNION PAY

NO SMOKING

Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους αυτού του ξενοδοχείου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Με όχημα Ι.Χ: Από Βορρά (Θεσσαλία,Βόρεια Ελλάδα) μπαίνοντας στην πόλη συναντούμε τις μεγάλες αλυσίδες super markets αριστερά και δεξιά του δρόμου. Η οδός ονομάζεται Λεωφόρος Ιωαννίνων. Συναντούμε στην πορεία μας έναν φωτεινό σηματοδότη και στον δεύτερο που θα συναντήσουμε θα πρέπει να στρίψουμε αριστερά ακολουθώντας την πινακίδα προς Μαργαρώνα , Προς Άγιο Θωμά , Προς Νεοχώρι. Ακριβώς στην διαστάυρωση βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου το ΚΤΕΛ Ν. Πρεβέζης και το Κοιμητήριο ενώ στα αριστερά του δρόμου τπο Αστυνομικό Μέγαρο. Στο τέλος αυτού του δρόμου όπου συναντούμε την θάλασσα στρίβουμε αριστερά ενώ πλέον το Ξενοδοχείο είναι ορατό και βρίσκεται από το σημείο αυτό στα 500 μέτρα.

Από Νότο (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο) μέσω Υποθαλάσιας Ζεύξης Ακτίου –Πρέβεζας. Βγαίνοντας στην πλευρά της Πρέβεζας είμαστε στην Ε.Ο Πρεβέζης-Ηγουμενίτσας ενώ σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την έξοδο της ζεύξης συαντούμε διαστάυρωση στην οποία θα πρέπει να στρίψουμε αριστερά προς Κέντρο Πόλης. Η οδός αυτή δίχως να αλλάξουμε και ακολουθώντας την ευθεία μας οδηγεί στην Λεωφόρο Ειρήνης η οποία διασχίζει την Πόλη. Μπαίνοντας στην Λεωφόρο και οδηγώντας περίπου 3 χιλιόμετρα ακολουθούμε την έξοδο προς τα Ιωάννινα. Στην διαδρομή υπάρχουν πινακίδες προς Μαργαρώνα , Προς Άγιο Θωμά , Προς Νεοχώρι. Οδηγούμε περνώντας ευθεία δύο κυκλικούς κόμβους ενώ ακριβώς μετά τον δεύτερο συναντούμε διασταύρωση με Πρατήριο Καυσίμων αλλά και το Αστυνομικό Μέγαρο.Στο σημείο αυτό στρίβουμε δεξιά.Στο τέλος αυτού του δρόμου όπου συναντούμε την θάλασσα στρίβουμε αριστερά ενώ πλέον το Ξενοδοχείο είναι ορατό και βρίσκεται από το σημείο αυτό στα 500 μέτρα.

Με Αεροπλάνο στον Διεθνή Αερολιμένα Ακτίου. Η Αστική Συγκοινωνία από φέτος το καλοκαίρι θα συνδέει το Αεροδρόμιο του Ακτίου με την Πόλη της Πρέβεζας. Τα δρομολόγια θα είναι τακτικά και με χαμηλό κόστος ενώ υπάρχει στάση της Αστικής συγκοινωνίας ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο μας. Άλλος τρόπος είναι το ΤΑΞΙ με λίγο μεγαλύτερο κόστος. ΤΑΞΙ βρίσκονται εκεί συνεχώς.

 

Με Λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Το ξενοδοχείο μας είναι το κοντινότερο ξενοδοχείο στον σταθμό ΚΤΕΛ Ν.Πρεβέζης. Απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο ενώ κάποιος μπορεί να πάρει ΤΑΞΙ καθώς λειτουργεί σταθμός ΤΑΞΙ μέσα στο ΚΤΕΛ ή να έρθει περπατώντας ακολουθώντας τις εξής οδηγίες: Απέναντι από το ΚΤΕΛ στον κάθετο δρόμο της Λεωφόρου Ιωαννίνων ακολουθούμε την πινακίδα προς Μαργαρώνα, Άγιο Θωμά, Νεοχώρι και αφήνοντας στα δεξιά μας το Αστυνομικό Μέγαρο. Στο τέλος αυτού του δρόμου όπου συναντούμε την θάλασσα στρίβουμε αριστερά ενώ πλέον το Ξενοδοχείο είναι ορατό και βρίσκεται από το σημείο αυτό στα 500 μέτρα.

Ενδεικτικές αποστάσεις και διαδρομές από την Πρέβεζα:

Θεσσαλονίκη: 347 χλμ.

Αθήνα: 363 χλμ.

Πάτρα: 168 χλμ.

Ιωάννινα: 104 χλμ.

Ηγουμενίτσα: 85 χλμ.

  1. Η αρχαία Νικόπολη βρίσκεται 10χλμ βόρεια της πόλης της Πρέβεζας επί της εθνικής οδού Πρέβεζα- Ιωαννίνων. Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πρέβεζα, βρίσκεται η μεγαλύτερη αρχαία πόλη της Ελλάδας. Η Νικόπολη ήταν το καμάρι του ρωμαίου αυτοκράτορα Οκταβιανού, η πόλη που έχτισε σε ανάμνηση της νίκης του ενάντια στον συστρατευμένο στόλο του Αντώνιου και της Κλεοπάτρας, στη ναυμαχία του Ακτίου το 31 π.Χ.. Μια πόλη που απλώνεται σε στρέμματα επί στρεμμάτων – τόσα που θα χρειαστεί να οδηγήσετε για να πάτε, ας πούμε, από το Ωδείο στο Θέατρο – και τα βυζαντινά τείχη της οποίας συνεχίζονται επί ολόκληρα χιλιόμετρα. Ο αρχαιολογικός χώρος, περιλαμβάνει εκτός από το Ωδείο και το Θέατρο, δύο παλαιοχριστιανικές βασιλικές με εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το μνημείο του Αυγούστου και το στάδιο. Η πόλη αναπτύχθηκε και ήκμασε τόσο στα Ρωμαϊκά Χρόνια, όπου αριθμούσε περί τους 300.000 κατοίκους αλλά και αργότερα κατά τη Παλαιοχριστιανική περίοδο. Ο επισκέπτης της Αρχαίας Νικόπολης εντυπωσιάζεται από την μεγάλη έκταση του αρχαιολογικού χώρου, εκτείνεται από το Ιόνιο μέχρι τον Αμβρακικό, και το πλήθος των σωζόμενων μνημείων που είναι διάσπαρτα σε μια έκταση περίπου 1500 στρεμμάτων.
  2. Αρχαιολογικό Μουσείο. Βρίσκεται στη βόρεια είσοδο της πόλης της Πρέβεζας, και απέχει περίπου 2 χιλιόμετρα από την Αρχαία Νικόπολη.Τα εκθέματα του μουσείου συνδέουν το μουσείο με τα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου και προβάλεται η εξέλιξη της πόλης μέσα στον χρόνο. Διηγείται γλαφυρά την ιστορία της πόλης, ξεκινώντας από την ίδρυσή της αμέσως μετά τη ναυμαχία του Ακτίου, και φτάνοντας μέχρι τις αρχαιολογικές ανασκαφές των αρχών του 20ου αιώνα. Η ζωή στην πόλη καταλαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες ενότητες του μουσείου, ενώ το αντίγραφο ενός ρωμαϊκού χάρτη που απεικονίζει τον τότε γνωστό κόσμο (και την ιδέα που είχαν οι Ρωμαίοι γι’ αυτόν) συγκαταλέγεται στα πιο ενδιαφέροντα εκθέματα.th Η έκθεση αναπτύσσεται σε δύο αίθουσες: στην πρώτη παρουσιάζεται η γέννηση και εξέλιξη της μεγαλόπρεπης ρωμαϊκής και παλαιοχριστιανικής Νικόπολης, ενώ η δεύτερη είναι αφιερωμένη στον ιδιωτικό βίο αυτών των δύο περιόδων.
  3. Νεκρομαντείο (Πύλες του Άδη). Το αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα βρίσκεται στο χωριό Μεσοπόταμος, του Νομού Πρεβέζης, σε απόσταση 40 χιλ. από την Πρέβεζα και με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα στο σημείο όπου κατά τον Όμηρο "έσμιγε ο ποταμός Αχέρων με τον Κωκυτό και τον Πυριφλεγέθοντα, στις βορειοδυτικές όχθες της Αχερουσίας Λίμνης, η οποία αποτελούσε την είσοδο του κόσμου των ψυχών". Το Νεκρομαντείο είναι χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου, στον οποίο κατέληγαν οι επισκέπτες από το Ακρωτήρι Χειμέριο του χωριού Αμμουδιά, για να επικοινωνήσουν με τις ψυχές των αγαπημένων τους προσώπων. Ο Όμηρος στην Οδύσσεια περιγράφει αναλυτικά την περιοχή κατά την κάθοδο του Οδυσσέα στον Άδη. Μετά την αποξήρανση της λίμνης Αχερουσίας τη δεκαετία του 50, η όλη γεωγραφία της περιοχής έχει αλλάξει και το μόνο που παραμένει είναι η ήρεμη συμβολή Αχέροντα και Βωβού ποταμού στην πεδιάδα, λίγα μέτρα κοντά στό λόφο του Νεκρομαντείου. Η πρώτη λειτουργία και κατασκευή του Νεκρομαντείου ανάγεται στούς Μυκηναϊκούς χρόνους (1200 πΧ), όμως πολλά από τα σημερινά ερείπια φαίνεται να είναι Ελληνιστικής Εποχής (323 πΧ και μετά).
  4. Μνημείο Ζαλόγγου. Το μνημείο του Ζαλόγγου είναι γνωστή ιστορική τοποθεσία στο ομώνυμο βουνό, που έγινε σύμβολο αγάπης προς την ελευθερία. Αποτελεί μοναδικό γεγονός στην παγκόσμια ιστορία. Στο χώρο αυτό το 1803 όταν το Σούλι, μετά από πολύχρονους αγώνες υπέκυψε στον Άλη Πασά, 63 γυναίκες με τα παιδιά στην αγκαλιά, τραγουδώντας και χορεύοντας έπεσαν από το βράχο, προτιμώντας να πεθάνουν ελεύθερες παρά να παραδοθούν στο τούρκο κατακτητή. Από κει, χορεύοντας και τραγουδώντας, πέσανε με το παιδιά τους στον γκρεμό για να μην υποδουλωθούν. Σύμβολο και μνήμη της θυσίας των Σουλιωτισσών, είναι το μνημείο που στήθηκε εκεί το 1961, με πανελλήνιο έρανο (γλύπτης Γ. Ζογγολόπουλος, αρχιτέκτονας Π. Καραντινός), στο οποίο φθάνει κανείς, ανεβαίνοντας τα 410 σκαλιά, ξεκινώντας απ΄ το μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου. Σ΄ αυτό διοργανώνονται εορταστικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Αυγούστου (Ζαλόγγεια).
  5. Ο Μητροπολιτικός ναός του Αγίου Χαραλάμπους. Στο κέντρο της ιστορικής πόλης και δίπλα στον Ενετικό Πύργο του Ρολογιού, στη θέση παλαιότερου ναού, είναι κτίσμα του 18ου αιώνα.th Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξαίρετες εικόνες του τέμπλου (1793, 1804), οι αγιογραφίες επηρεασμένες από τη βενετσιάνικη ζωγραφική και το ξυλόγλυπτο επιχρυσωμένο τέμπλο (1828).

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Εκτιμούμε τη γνώμη σας και η συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαργαρόνα Royal

Email: reservations@amaliahotels.com
Phone: +30 26820 24360
Fax: +30 26820 24369
Address : 48100, Preveza, Greece

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Website design by Kataskevisite. All Right Reserved 2020.
elΕλληνικά